Co. van Xi'anchenfeng Biotech, Ltd.

De kwaliteit is het leven van onderneming, de ziel van ondernemingsontwikkeling en de kern van de concurrentie

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPeptides de Groeihormoon

Peptides van 1mg IGF1 LR3 de Injectie van het de Groeihormoon voor het Anti Verouderen

Peptides van 1mg IGF1 LR3 de Injectie van het de Groeihormoon voor het Anti Verouderen

1mg IGF1 LR3 Peptides Growth Hormone Injection For Anti Aging
1mg IGF1 LR3 Peptides Growth Hormone Injection For Anti Aging 1mg IGF1 LR3 Peptides Growth Hormone Injection For Anti Aging

Grote Afbeelding :  Peptides van 1mg IGF1 LR3 de Injectie van het de Groeihormoon voor het Anti Verouderen Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: ChenFeng
Certificering: ISO, GMP, HACCP
Modelnummer: CF.-IGF1 LR3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1box
Verpakking Details: 1mg/vial, 10vials/kit
Levertijd: 1-3 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 10000box/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: IGF-1 LR3 CAS No: 946870-92-4
Specificatie: 0.1mg/vial of 1mg/vial Mf: C30H49N9O9
Verschijning: Wit poeder Zuiverheid: 99%
Merknaam: ChenFeng
Hoog licht:

Peptides van IGF1 LR3 de Groeihormoon

,

1mg Peptides de Groeihormoon

,

Het anti Verouderen Biopeptide IGF 1 LR3

Peptides IGF1 des 1mg IGF1 lr3 van de injectiegroei voor Spier de Bouw en anti-Veroudert

 

Wat is IGF1 LR3?

Igf-1 is fundamenteel een polypeptidehormoon dat hetzelfde enkele zelfde moleculaire eigenschappen zoals insuline heeft. IGF-de dosis betekent eigenlijk insuline-als de groeifactor. Igf-1 is hoofdzakelijk de oorzaak van de lange beengroei in kinderen en het beïnvloedt ook de spiergroei en reparatie van volwassenen. Lange R3 igf-1 is een meer machtige versie van igf-1. Het wordt chemisch veranderd ik houdt van „verbeterd“ te denken om deactivering te verhinderen door IGF-1 bindende proteïnen in de bloedsomloop. Dit resulteert in een langere halveringstijd van 20-30 uren in plaats van 20 min… Zodat middelen een veel efficiëntere versie dan de korte ketting wij wij aangaande misschien vertrouwder met.

Productnaam: IGF-1 LR3
CAS No.: 946870-92-4
Specificatie 0.1mg/vial of 1mg/vial
MF: C30H49N9O9
Verschijning: Wit Poeder
zuiverheid 99%
Merknaam ChenFeng

 

Peptides van 1mg IGF1 LR3 de Injectie van het de Groeihormoon voor het Anti Verouderen 0

De Functies van IGF1 lr3

Goed verhoogt het de doeltreffendheid van een anabole cyclus, is dit wegens een zeer unieke kwaliteit van igf-1-lr3, ziet u handelingen igf-1 op verscheidene verschillende weefsels de groei verbeteren. IGF1 behoort in ‚superfamily‘ van substanties als ‚de groeifactoren worden,‘ samen met epidermaal, het omzetten; bekend die het plaatje leidde fibroblast, zenuw, en cilaire neurotrophic de groeifactoren af. Geen van de andere factoren heeft om het even welke invloed op exoskeletal weefsel overigens; nochtans, hebben deze agenten allen in gemeenschappelijke de capaciteit die celafdeling te bevorderen, als mitogenesis wordt bekend, en celdifferentiatie. Betekenend dat in het geval van IGF1 die op spierweefsel handelt het de groei van nieuwe spiervezels, en later nieuwe receptoren voor testosteron in werking zal stellen. Vele Gebruikers op forums hebben eenstemmig besloten dat het cycli beduidend van steroïden verbetert. Zij schijnen ook keihard over zijn capaciteit te zijn om vet te verminderen en vascularity te verbeteren a great deal.

Een ander verrassend effect dat grotendeels onverklaarde de overblijfselen zijn dat het eigenlijk testicular atrophy omkeert. De testikels zullen indien gekrompen terugkeren naar „volledige schommeling“ alsof het zelfs in het midden van een steroid cyclus was. Als gekrompen niet zullen zij niet tijdens de cyclus krimpen. Dit kan gedeeltelijk verklaren waarom de aanwinsten na de cyclus worden gehouden. De verhoogde doorgevende niveaus van IGF schijnen om inkrimping te verhinderen en voor verhoogde links-output postcyclus toe te staan.

Veronderstel zo gebruikend dit op cyclus en tijdens PCT. verhoogd spierbehoud en snellere terugwinning. Igf-1-LR3 zal nog grotere verhogingen in Igf en het potentieel voor meer spiergroei en vet verlies door zijn unieke capaciteit veroorzaken om vette cellen en de cellen van de leveringsspier met essentiële voedingsmiddelen af te voeren.
En er zijn meer.

Igf-1 wegens zijn actie van het dwingen voedingsmiddelen in de spier, verhoogt het het begrijpen van aminozuren!!! Creatine, en andere supplementen, in het bijzonder collageen.
Zo kan het helpen het het verouderen proces vertragen, en terugwinning verbeteren en fysieke prestaties verhogen.

 

Het verschil tussen igf-1 en igf-1 LR3

De groei calculeert als IGF-spel een belangrijke rol in in kinderjaren, specifiek puberteit. IGF is de oorzaak van de natuurlijke spiergroei die tijdens puberteit, samen met andere functies zoals verhoogd glucosevervoer, verhoogde eiwitsynthese, verhoogde RNAsynthese, verhoogd aminozuurvervoer aan cellen, en verminderde eiwitdegradatie voorkomt.

Nochtans, zijn er verschillende vormen van IGF, zoals igf-1 en igf-1 LR3 die kracht en functies hebben gevarieerd.

 

 

Igf-1

 

Insuline-als de Groei is afgekorte Factor 1, igf-1, een proteïne die door het IGF1-gen wordt gecodeerd. Het bestaat uit 70 aminozuren en is een hormoon dat aan insuline zo ook gestructureerd is. Zijn hoofdfunctie is de groei binnen het lichaam te bevorderen toe te schrijven aan zijn regelgeving van zowel de celgroei als celdood.

 

Synthetische igf-1 dient als alternatief aan zich alleen het baseren op de slijmachtige klier om Menselijk de Groeihormoon (HGH) te maken. De slijmachtige klierdalingen functioneren met leeftijd, maar omleidingen igf-1 dat orgaan en veroorzaakt dezelfde gevolgen van de groeihormoon.

 

 

Igf-1 lange R3

 

Igf-1 lange R3, of igf-1 LR3, zijn een vorm van IGF die chemisch met veranderde aminozuren is veranderd. Het bestaat uit 83 aminozuren met een hulpkantoor van Arg (R) voor Glu (E) bij positie drie, vandaar, de naam R3. De onenigheden laten het toe vermijden bindend aan proteïnen in het lichaam, dat het toestaat om een langere halveringstijd te hebben.

 

Igf-1 LR3 is meer machtig dan regelmatige igf-1 wegens de verminderde band van Lange R3 igf-1 aan de bindende proteïnen van IGF. Zijn hoofddoel is de biologische activiteit van IGF te verhogen.

 

Hoofdzakelijk, wanneer igf-1 LR3 in het lichaam actief is, functioneert het verschillend in verschillende types van weefsels. Bijvoorbeeld, in spierweefsel, maakt het de spier voor de gevolgen van de insuline, zoals een vermindering van vette opslag gevoeliger. Maar terwijl igf-1 LR3 vette vermindering bevordert, zal een persoon die het gewichtsaanwinst wegens de verhoging van zuiver-spiergewicht ervaren gebruiken.

 

Meer Peptides Product

Naam Specificatie
Bpc-157 2mg/vial, 10vials/kit
Bpc-157 5mg/vial, 10vials/kit
Ghrp-2 2mg/vial, 10vials/kit
Ghrp-2 5mg/vial, 10vials/kit
Ghrp-6 2mg/vial, 10vials/kit
Ghrp-6 5mg/vial, 10vials/kit
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial, 10vials/kit
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial, 10vials/kit
Melanotan-2 10mg/vial, 10vials/kit
Melanotan-1 10mg/vial, 10vials/kit
IGF-1 LR3 0.1mg/vial, 10vials/kit
IGF-1 DES (1-3) 1mg/vial, 10vials/kit
HCG 5000iu/vial, 10vials/kit
PT141 acetaat 10mg/vial, 10vials/kit
Ipamorelin 5mg/vial, 10vials/kit
TB500 2mg/vial, 10vials/kit
Follistatin 344 1mg/vial, 10vials/kit
DSIP 2mg/vial, 10vials/kit
MGF 2mg/vial, 10vials/kit
Thymosin B4 2mg/vial, 10vials/kit
Triptorelin 2mg/vial, 10vials/kit
Oxytocin 2mg/vial, 10vials/kit
Pin-MGF 2mg/vial, 10vials/kit
Gonadorelinacetaat 2mg/vial, 10vials/kit
Hexarelinacetaat 2mg/vial, 10vials/kit
Sermorelinacetaat 5mg/vial, 10vials/kit

 

Waarom kies ons?

 

1. Meer dan 10 jaar van ervaring
Wij hebben rijke ervaring in het farmaceutische gebied. Het bedrijf heeft honderden sterolproducten, en peptide de producten zijn overzee uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Canada, Australië, Groot-Brittannië, Brazilië en andere landen, en gevestigd goede behulpzame relaties met klanten.

 

2. Hoog - kwaliteit en hoge zuiverheid
Al onze producten hebben strikte laboratoriumtest ondergaan om ervoor te zorgen dat de producten van uitstekende kwaliteit aan elke klant worden gebracht.

 

3. Speciale en geheime verpakking
Wij hebben een professionele verpakkend en verschepend team. Zorg ervoor dat uw orde veilig door douane wordt overgegaan

 

4. Snelle en veilige levering
Nadat wij uw betaling ontvangen, zullen wij u productfoto's en het volgen aantallen verzenden zodat u spoor van het statuut van het pakket kunt houden

 

5. De goede naverkoopdienst
de online dienst van 24 uur. Los de diverse problemen op u ontmoet!

 

Contactgegevens
Xian ChenFeng Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Carly Wu

Tel.: +8618991962236

Direct Stuur uw aanvraag naar ons