Co. van Xi'anchenfeng Biotech, Ltd.

De kwaliteit is het leven van onderneming, de ziel van ondernemingsontwikkeling en de kern van de concurrentie

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producteninjecteerbare anabole steroïden

100mg/Ml injecteerbare Anabole Dipropionate van Steroïdencas 3593-85-9 Methandriol

100mg/Ml injecteerbare Anabole Dipropionate van Steroïdencas 3593-85-9 Methandriol

100mg/Ml Injectable Anabolic Steroids CAS 3593-85-9 Methandriol Dipropionate
100mg/Ml Injectable Anabolic Steroids CAS 3593-85-9 Methandriol Dipropionate

Grote Afbeelding :  100mg/Ml injecteerbare Anabole Dipropionate van Steroïdencas 3593-85-9 Methandriol Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: ChenFeng
Certificering: GMP, ISO9001
Modelnummer: Cf.-Methandriol
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1box
Prijs: depends on quality
Verpakking Details: Dipropionate van 100mg/ml Methandriol
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000box/month
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Methandrioldipropionate Injecteerbare Anabole Steroïden

,

CAS 3593-85-9 Injecteerbare Anabole Steroïden

,

Dipropionate van 100mg/ml Methandriol Steroïden

Methandrioldipropionate 100mg/ml Vloeibare Olie CAS 3593-85-9 van Injectie de Anabole Steroïden
 
Wat is Methandriol-Dipropionate?
Methandrioldipropionate (M.D.) is een vorm van water-opgeloste Methandriol maar Methandriol-Dipropionate blijft efficiënt voor een langere periode. Enerzijds, Methandriol-kan Dipropionate in olie voor injectiedoeleinden worden opgelost en, anderzijds, Methandriol-wordt Dipropionate geproduceerd in tabletvorm aangezien het ook efficiënt is wanneer genomen mondeling M.D. een sterke anabole en androgene component heeft zodat het voor de opbouw van sterkte en spiermassa geschikt is. Het effect kan bij een kruis tussen deca-Durabolin en Testosteron worden vergeleken enanthate. Als testosteron bedriegt het hulde aan een aanwinst in zowel sterkte als spier maar behoudt meer water niet dan deca-Durabolin. De beste resultaten kunnen worden verkregen, echter, als M.D. niet alleen maar in combinatie met andere steroïden wordt genomen. Dit is omdat M.D. de gevolgen van andere steroid samenstellingen kan overdrijven. Het doet dit door de androgene receptoren van de spiercel meer en meer gevoelig te maken, toelatend een hogere hoeveelheid steroid molecules van de bovendien genomen steroïden om door de receptoren worden geabsorbeerd. Dit verklaart ook waarom injecteerbare M.D. vandaag als combinatiesamenstelling met een extra steroid substantie slechts beschikbaar is. Injecteerbare M.D. is slechts beschikbaar in de Australische veterinaire steroïdenaandrijving, Spectriol, Geldabol, en Filibol Forte zodat de verwerving van de samenstelling moeilijk is. De weinig atleten die deze goede sterkte van het drugrapport gebruiken bereikt, een stevige spieraanwinst, en laag waterbehoud. De combinatiesteroïden aromatiseren slechts lichtjes zo, wanneer het nemen van slechts M.D., is het gebruik van antiestrogens misschien aangewezen. De injecteerbare vorm is slechts giftig lichtjes.
 
Dosering:
De gebruikelijke dosering voor atleten is 100 mg om de 2-3 dagen. In Europa slechts is het mondelinge formulier van M.D. beschikbaar. Ook in dit geval is het voordelig om M.D. met een andere steroïden te combineren, bij voorkeur injecteerbare. De normale dagelijkse dosis is 40-60 mg en in 2-3 individuele over uitgespreide dosissen gewoonlijk genomen & dag worden de tabletten gewoonlijk genomen slechts 4-6 weken aangezien het effect snel vermindert, waarbij hogere dosering wordt vereist. Zij zijn ook I 7 alpha- alkylated zo zelfs een lage dosering en een korte opname kan beschadigend zijn aan de lever. Wegens zijn androgeen effect gebruiken de vrouwen zelden M.D. Possible de bijwerkingen van de tabletvorm opgeheven niveaus van levertoxine, gastro-intestinale pijn, acne, gynecomastia, verhoogde aggressiviteit, en hoge bloeddruk kunnen zijn.
Toepassing:
Methandrioldipropionate, in sommige Australische veterinaire producten wordt gebruikt, moet door mannelijke bodybuilders worden vermeden die. Het is hoogst estrogenic, en heeft geen terugkopende eigenschappen. Methandriol is slechte anabole en mythische „receptor-schoonmakende“ eigenschappen die voor het zijn zuivere fantasie zijn geëist.
Een anti-aromatase zou niet de estrogenic problemen van methandrioldipropionate verbeteren, aangezien het direct estrogenic is, vereisend geen omzetting door aromatase. Een anti-oestrogeen zoals Clomid zou waarschijnlijk helpen, maar aangezien methandriol slechte hoe dan ook anabool is, is er geen punt aan een methandriol/Clomid-stapel.
Methandriol is de chemische naam van actief ingrediënt in Methastan. Methastan was een gedeponeerd handelsmerk van Schering in de Verenigde Staten en/of andere landen.
Methylandrostenediol of zijn korte naam „Methandriol“ zijn anabole steroïden die van dihydrotestosterone afgeleid zijn. De drug komt zoals unesterified vormen (Methylandrostenediol) en ook op de manier van geëstrificeerde Methylandrostenediol-Dipropionate. De laatstgenoemde wordt ontworpen en in een injecteerbare vorm beheerd. Door de ester toe te voegen maakt de groepen in de structuur het langer als nuttig supplement in het lichaam duren.
De Methandriolsubstanties hebben een c17-Alkylated structuur. Ideaal gezien, is deze samenstelling gekend om een eigenschap van zwakke anabole en androgene eigenschappen te zijn, maar het heeft sporen van estrogenic eigenschappen. De laatstgenoemde maakt tot methandriol een ongepaste optie om op dieet te zijn. Het goede nieuws is dat het milde bijwerkingen gegeven zijn lage androgene classificatie heeft. Wanneer het over het ophopen komt, kan deze drug met andere steroïden of SARMs worden gestapeld aangezien het ongelooflijk verdraagzaam van andere substanties is.
Methandriol werd eerst gecreeerd in de jaren '30 zo een oude synthetische anabole samenstelling en heeft vele jaren onder de Stenediol-merken handel gedreven. Het komt als een injecteerbare vorm en mondelinge pillen, die hoogst bio-beschikbaar zijn.
Zijn krachtige maken de weefsel-formulering eigenschappen en de verbazende spier-bouwende eigenschappen tot het een populaire optie in de sportieve wereld. Het is gesteund door het feit dat het hormonen kan bevorderen verantwoordelijk voor weefselreparatie zonder het hebben van enige nadelige gevolgen zoals virilization. Het is de reden het vele jaren als weefsel-bouwer is gebruikt.
 
100mg/Ml injecteerbare Anabole Dipropionate van Steroïdencas 3593-85-9 Methandriol 0
Verwant Injecteerbaar Product:

ProductnaamInhoudSpecificatie
Testosteronpropionaat100mg/mL10ml
Testosteronpropionaat100mg/mL10ml
Testosteron Enanthate250mg/mL10ml
Testosteron Enanthate250mg/mL10ml
Testosteron Cypionate250mg/mL10ml
Testosteron Cypionate200mg/ml10ml
Testosteronbasis100mg/ml10ml
Sustanon 250250mg/mL10ml
Sustanon 350350mg/mL10ml
Stanozolol (Winstrol)50mg/mL10ml
Nandrolone Decanoate200mg/mL10ml
Nandrolone Decanoate400mg/mL10ml
Nandrolone Phenylpropionate100mg/ml10ml
Nandrolone Phenylpropionate100mg/ml10ml
Boldenone Undecylenate200mg/mL10ml
Boldenone Undecylenate400mg/mL10ml
Trenboloneacetaat100mg/mL10ml
Trenboloneacetaat100mg/mL10ml
Trenbolone Enanthate100mg/mL10ml
Trenbolone Enanthate200mg/mL10ml
Drostanolone Enanthate (Masteron)200mg/mL10ml
Drostanolonepropionaat100mg/mL10ml
Drostanolonepropionaat100mg/mL10ml
Methenoloneacetaat50mg/mL10ml
Methenolone Enanthate100mg/m L10ml
Methenolone Enanthate100mg/m L10ml
3 mengselolie (gescheurde mengeling)150mg/m L10ml

Contactgegevens
Xian ChenFeng Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Carly Wu

Tel.: +8618991962236

Direct Stuur uw aanvraag naar ons