Co. van Xi'anchenfeng Biotech, Ltd.

De kwaliteit is het leven van onderneming, de ziel van ondernemingsontwikkeling en de kern van de concurrentie

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Producteninjecteerbare anabole steroïden

Spier die Injectie 5949-44-0 250mg/Ml 10ml/Flesje bereiken van Testosteronundecanoate

Spier die Injectie 5949-44-0 250mg/Ml 10ml/Flesje bereiken van Testosteronundecanoate

Muscle Gaining Testosterone Undecanoate Injection 5949-44-0 250mg/Ml 10ml / Vial
Muscle Gaining Testosterone Undecanoate Injection 5949-44-0 250mg/Ml 10ml / Vial

Grote Afbeelding :  Spier die Injectie 5949-44-0 250mg/Ml 10ml/Flesje bereiken van Testosteronundecanoate Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: ChenFeng
Certificering: GMP, ISO9001
Modelnummer: CF. testosteron Undecanoate
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1box
Prijs: depends on quality
Verpakking Details: Dipropionate van 100mg/ml Methandriol
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000box/month
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Spier die de Injectie van Testosteronundecanoate bereiken

,

5949-44-0 de Injectie van testosteronundecanoate

,

Testosteron250mg Injectie

Spier die de Injecteerbare Olie CAS 250mg/ml 10ml van Testosteronundecanoate per flesje Cas 5949-44-0 bereiken

 

Beschrijving:

Het testosteron Undecanoate/mondeling beheerde Test unde Cas5949-44-0 het poeder gaat over het algemeen de bloedstroom door de lever in. Wanneer een steroid samenstelling deze manier zonder één of andere vorm van structurele bescherming wordt gegeven, zal het snel opgesplitst worden tijdens de „eerste pas“.
Dit proces verlaat zeer weinig steroid intact, fundamenteel desactiverend de drug. Het toevoegen van een methylgroep (c-17 aa) aan de structuur is één manier om het tegen dit proces te beschermen, nochtans wordt de spanning ook geplaatst op de lever dientengevolge.
In sommige gevallen kan deze spanning tot daadwerkelijke schade aan leverweefsels leiden, zodat zochten de ontwerpers van deze steroïden een andere manier om de testosteronmolecule te beschermen. Met Testosteron Undecanoate/Test unde, werd dit verwezenlijkt door een vorm van testosteron te maken die door het lymfatische systeem worden geabsorbeerd. Dit is toe te schrijven aan zijn hoogte - vette die oplosbaarheid door de ester wordt bewerkstelligd, en zijn opschorting in olie.
Hebben van de samenstelling absorbeerde deze manier werd verondersteld zeer voordelig om te zijn, aangezien het de steroïden toestaat om vernietigende first-pass door lever te mijden. Dit zou de samenstelling moeten toelaten om de bloedstroom in te gaan intact, zonder de behoefte aan een ruwe chemische wijziging. De ester breekt af zodra het natuurlijk in omloop die is, vrije actieve Farmacokinetica van Mondeling Testosteron opbrengen. In ontwerp schijnen deze steroïden undecanoate dat van een volledig te zijn lever veilige en mondeling actieve vorm van testosteron.

 

Toepassingen:

Wat is Testosteron Undecanoate?
Het testosteron zou undecandoate voor de behandeling van hypogonadism bij mensen kunnen worden voorgeschreven, maar meer onlangs, is androgen gebruikt als mannelijk contraceptivum. Sinds de jaren '80, hebben de onderzoekers testosteronvariaties getest in een poging om te ontwikkelen. Terwijl deze testosteronester efficiënte resultaten bij Aziatische mensen veroorzaakt, vereist het hormoon de toevoeging van andere hormonen om even succesvolle resultaten voor mensen in andere landen te veroorzaken.

Deze ester van testosteron onderdrukt follikel bevorderend hormoon (FSH) en luteinizing hormoon (links die), zich in die de signalen mengen door de testikels worden vereist sperma te produceren en in verminderde spermatellingen resulteren. De mensen gewoonlijk ervaren niet de volledige gevolgen van behandeling, echter, tot na de eerste twee of drie maanden van het ontvangen van de drug. De spermatellingen dan blijven laag voor de duur van behandeling. De tellingen keren over het algemeen overal naar normaal van twee tot zes maanden na onderbreking van behandeling terug.

De Chinese onderzoekers combineerden eerst 200 milligrammen (mg) testosteron undecandoate met de olie van de theeboom en beheerden de formule door intramusculaire injectie. De mensen ontvingen periodieke injecties in de loop van 30 maanden. Tijdens de eerste proeven, ejaculeren 80% aan 90% van de mensen betrokken bij de studie ontwikkelde spermatellingen van minder dan één miljoen sperma per milliliter (ml) van. Het normale sperma telt gemiddelde rond 20 miljoen sperma per ml. Na drie maanden van behandeling, was het mannelijke contraceptivum 90% aan efficiënte 100%.

Het testosteron Undecanoate of het Testosteron Undecylate zijn een ester van Testosteron. Klinisch, wordt dit hormoon gebruikt in androgen vervangingstherapie hoofdzakelijk voor de behandeling van mannelijke hypogonadism, en is momenteel onder onderzoek voor gebruik als mannelijk contraceptivum. Het wordt verkocht en onder de merknamen Andriol, Undestor, Nebido, Pantestone, Restandol, Cernos-Depot, nebido-R en Reandron 1000 verdeeld. Het aromatiseert slechts minimaal, wat weinig of geen verhoogd lichaamsvet betekent. Dit maakt tot het een welkom alternatief voor zij die problemen met gemeenschappelijke Testosteronsamenstellingen hebben. Het testosteron Undecanoate is ook geschikt voor de pre-concurrentietrainingen. Een extra voordeel van Testosteron Undecanoate niet-aromatiseert kwaliteit bestaat uit het feit dat de eigen het hormoonproductie van het lichaam slechts na een beleid op lange termijn van zeer hoge dosering wordt beïnvloed. Het testosteron Undecanoate heeft slechts een laag inhibitive effect op de hypothalamus zodat de versie van LHRH (luteinizing hormoon die hormoon vrijgeven) zelden wordt beïnvloed. Dit is zeer belangrijk aangezien LHRH hypophysis bevordert om gonadotropine vrij te geven die de cellen van Ledig in de testikels aan opbrengstestosteron veroorzaakt. Aangezien het Testosteron Undecanoate snel door het lichaam wordt geëlimineerd zou het ook voor gebruik vóór competities moeten worden overwogen die smerend tests vereisen.

 

Spier die Injectie 5949-44-0 250mg/Ml 10ml/Flesje bereiken van Testosteronundecanoate 0
Verwant Injecteerbaar Product:

Productnaam Inhoud Specificatie
Testosteronpropionaat 100mg/mL 10ml
Testosteronpropionaat 100mg/mL 10ml
Testosteron Enanthate 250mg/mL 10ml
Testosteron Enanthate 250mg/mL 10ml
Testosteron Cypionate 250mg/mL 10ml
Testosteron Cypionate 200mg/ml 10ml
Testosteronbasis 100mg/ml 10ml
Sustanon 250 250mg/mL 10ml
Sustanon 350 350mg/mL 10ml
Stanozolol (Winstrol) 50mg/mL 10ml
Nandrolone Decanoate 200mg/mL 10ml
Nandrolone Decanoate 400mg/mL 10ml
Nandrolone Phenylpropionate 100mg/ml 10ml
Nandrolone Phenylpropionate 100mg/ml 10ml
Boldenone Undecylenate 200mg/mL 10ml
Boldenone Undecylenate 400mg/mL 10ml
Trenboloneacetaat 100mg/mL 10ml
Trenboloneacetaat 100mg/mL 10ml
Trenbolone Enanthate 100mg/mL 10ml
Trenbolone Enanthate 200mg/mL 10ml
Drostanolone Enanthate (Masteron) 200mg/mL 10ml
Drostanolonepropionaat 100mg/mL 10ml
Drostanolonepropionaat 100mg/mL 10ml
Methenoloneacetaat 50mg/mL 10ml
Methenolone Enanthate 100mg/m L 10ml
Methenolone Enanthate 100mg/m L 10ml
3 mengselolie (gescheurde mengeling) 150mg/m L 10ml

Contactgegevens
Xian ChenFeng Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Carly Wu

Tel.: +8618991962236

Direct Stuur uw aanvraag naar ons